Zaal huren in Utrecht, Den Haag of Amersfoort ? 5 tips!

Zaal huren in Utrecht, Den Haag of Amersfoort ? 5 tips!

Een spetterend bedrijfsfeest, een stijlvolle receptie of een gezellige borrel houden in Utrecht, Den Haag of Amersfoort? Kom naar Bar Beton.

Bar Beton heeft twee locaties in Utrecht, één in Amersfoort en één in Den Haag waar het mogelijk is om verschillende zalen te huren. Houd je van veel mensen om je heen? Dan is het ook mogelijk om een deel van het restaurant of de bar te reserveren.

De zalen van Bar Beton zijn geschikt voor zakelijk en particulier gebruik. Sommige zalen zijn puur gericht op vergaderen, terwijl andere zalen perfect zijn voor congressen of recepties. Graag adviseren we je hierin. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij komen hier z.s.m. terug.Waarom kiezen voor Bar Beton? We geven je vijf tips!

#1 De allerlekkerste koffie
Bar Beton is de plek waar veel Utrechtenaars naar toe gaan voor goede koffie, een verse muntthee, een heerlijke lunchsalade of een goedgevulde club sandwich. Als je bij ons een zaal reserveert, krijg je onze uitstekende catering erbij.

#2 Perfect bereikbaar
Bar Beton heeft een vestigingen op de stations Den Haag Centraal, Utrecht Centraal en Amersfoort Centraal, waardoor de verschillende zalen makkelijk bereikbaar zijn met de bus of trein. Komen jouw gasten, klanten of collega’s met de auto? Bar Beton Rijnsweerd grenst aan de Ring van Utrecht. Hier kun je overigens gemakkelijk parkeren, het eerste uur zelfs gratis!#3 Flexibel
Jij hebt ongetwijfeld bepaalde wensen. Scherm nodig? Staantafels met chique tafelrokken? Of de zaal feestelijk versieren? Voor ons geen enkel probleem! Jij vertelt ons jouw wensen en wij gaan de zaal zo opleveren zoals jij het wil.

#4 Persoonlijke smaak
Iedere zaal heeft zijn eigen karakter. Hier hebben wij bewust voor gekozen, omdat we hierdoor altijd een zaal kunnen kiezen die past bij het gezelschap wat komt. Statig? Of juist creatief? Praktisch design? Of maakt je hart een sprongetje van een steigerhoutlook? Kies de zaal die bij jou past. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak met ons in te plannen om de zalen te bezichtigen, zodat je de juiste keuze kunt maken.#5 Snel een vrijblijvende offerte
Vul dit formulier in en wij maken een vrijblijvende, scherpe offerte voor jou. Dit geeft jou een beeld hoeveel het kost om een zaal bij ons te huren. Het is ook mogelijk dat jij jouw budget aangeeft, dan houden wij rekening met de invulling van dit budget.

Ja, ik wil een zaal huren bij Bar Beton!