Bar Beton Utrecht Centraal vernieuwd

Bar Beton Utrecht Centraal vernieuwd

Bar Beton Utrecht Centraal is al jaren de uitstekende ontmoetingsplek op het meest centrale station van Nederland. Deze toplocatie hebben we uitgebreid en vernieuwd om nog meer gasten te verwelkomen.

Trainingszalen en grote congres zaal

In de stationshal hebben we nu maar liefst 1.250 vierkante meter aan ontmoetingsplekken. Vergaderen of een training geven wordt nog aantrekkelijker met 10 nieuwe trainingszalen, een opname studio én een grote congreszaal voor 100 personen. Een congreszaal was niet eerder zo makkelijk bereikbaar. Zoals je van ons gewend bent, zijn de zalen van alle gemakken voorzien en stijlvol ingericht.

Direct reserveren Vrijblijvende offerte 

Bekijk details van alle zalen

Nieuw en groter restaurant

Ook het restaurant is aangepakt. Het restaurant is groter waardoor het nu mogelijk is om besloten borrels te organiseren. Je bent natuurlijk ook nog steeds welkom voor een lunch of diner (op aanvraag). Lees hier meer over alle service bij onze Bar Beton Café & Restaurants.

Modern cafe-en-restaurant

Vergaderzaal op zaterdag huren

Een vergadering met jouw vereniging of stichting? Bar Beton Utrecht Centraal is nu ook op zaterdag open!

Check de beschikbaarheid

Vergaderruimte Utrecht Centraal

Wist je dat we naast Utrecht Centraal ook vergaderruimtes op Utrecht Rijnsweerd, Den Haag Centraal en Amersfoort Centraal aanbieden? Bekijk alle locaties.