Uniek vergaderen in de provincie Utrecht bij Bar Beton

Uniek vergaderen in de provincie Utrecht bij Bar Beton

Met drie unieke locaties in de provincie Utrecht is Bar Beton dé plek om te vergaderen. Op het station, dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of juist langs de Ring van Utrecht? Geen enkel probleem.

Wil je een vergaderzaal huren? Dan bieden wij drie locaties:

Bar Beton Amersfoort Centraal (vanaf Q1 2020)
De nieuwste hotspot is station Amersfoort Centraal. Dichterbij de treinen kan gewoon niet: midden in het station, op perron 4/5 vindt je zowel het vergadercentrum als het restaurant. Organiseer je een kleine vergadering voor 4 personen of juist een grote presentatie voor 90 man; geen probleem op Amersfoort Centraal. Bij Bar Beton Amersfoort Centraal profiteren jij en je collega’s van de uitstekende bereikbaarheid met de trein én auto (parkeren kan direct naast het station!) en bovendien kan er genoten worden van een fijne lunch en gezellige borrel in ons restaurant. Het is ook mogelijk vergaderen en diner te combineren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk de verschillende zalen!

Bar Beton Utrecht Centraal
Eerste klas vergaderen? Wens jij te vergaderen op de meest centrale plek in het land? Kies dan voor Bar Beton CS. Hier hebben we drie mooie vergaderruimtes beschikbaar, op loopafstand van het busstation en de Jaarbeurs. Gesitueerd IN het Centraal Station, direct boven de sporen, dus ulitiem goed bereikbaar en efficiënt gelegen! Ook bij Bar Beton CS profiteer je van de voortreffelijke catering en de geheel verzorgde lunch. Bestel ’s middags bijvoorbeeld een lekkere lunchsalade of 's avonds een pittige saté. Perfect vergaderen in stijl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vergaderen bij Bar Beton CS of bekijk de verschillende zalen!

Bar Beton Utrecht Rijnsweerd
Bar Beton Rijnsweerd is speciaal ingericht voor vergaderen. In dit high-end congres- en vergadercentrum is het mogelijk om als duo te vergaderen of om 300 personen uit te nodigen. Bar Beton Rijnsweerd ligt direct aan knooppunt Rijnsweerd (Ring Utrecht: A27 / A28) en is dus makkelijk bereikbaar voor mensen die met de auto komen. Je kunt hier gemakkelijk parkeren, overheerlijk lunchen en borrelen. De zes vergaderzalen in Rijnsweerd zijn allemaal anders van karakter: van statig tot zeer creatief!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vergaderen bij Bar Beton Rijnsweerd of bekijk de verschillende zalen!

Weet je niet goed welke vergaderlocatie je moet kiezen? Wij van Bar Beton kunnen jou helpen om de beste keuze te maken. Lees hier vijf tips waarom je sowieso slaagt bij Bar Beton als het om vergaderen gaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ga naar dit formulier en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.