Uniek vergaderen in hartje Utrecht bij Bar Beton

Uniek vergaderen in hartje Utrecht bij Bar Beton

Met vijf unieke locaties in Utrecht is Bar Beton dé plek om te vergaderen in Utrecht. Gezellig midden in de stad, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of juist langs de Ring van Utrecht? Geen enkel probleem.

Wil je een vergaderzaal huren? Dan bieden wij drie locaties:

Bar Beton Centrum
Midden in het centrum van Utrecht vergader je bij Bar Beton Centrum. In de vestiging aan de Korte Jansstraat focussen wij ons overigens op kleinschalig vergaderen tot maximaal 12 personen. Komt er een grotere groep? Dan kan er uitgeweken worden naar Bar Beton CS of Bar Beton Rijnsweerd. Het voordeel van vergaderen bij Bar Beton Centrum is dat jij en je collega’s profiteren van de overheerlijke espresso’s en verse muntthee’s. En uiteraard krijg je ’s middags een heerlijke lunchsalade of club sandwich. Het is ook mogelijk om te dineren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vergaderen bij Bar Beton Centrum of bekijk de verschillende zalen!

Bar Beton CS
Eerste klas vergaderen? Wens jij perfecte bereikbaarheid met het openbaar vervoer? Kies dan voor Bar Beton CS. Hier hebben we vier mooie vergaderruimtes beschikbaar, op loopafstand van het busstation, de treinen en de Jaarbeurs. Ook bij Bar Beton CS profiteer je van de voortreffelijke catering en de geheel verzorgde lunch. Bestel ’s middags bijvoorbeeld een lekkere Zuid-Amerikaanse lunchsalade of een versgebakken Waldkorn met gerookte kip met mesclun, noten en magnochutney. Perfect vergaderen in stijl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vergaderen bij Bar Beton CS of bekijk de verschillende zalen!

Bar Beton Rijnsweerd
Bar Beton Rijnsweerd is speciaal ingericht voor vergaderen. In dit high-end congres- en vergadercentrum is het mogelijk om als duo te vergaderen of om 300 personen uit te nodigen. Bar Beton Rijnsweerd ligt direct aan knooppunt Rijnsweerd (Ring Utrecht: A27 / A28) en is dus makkelijk bereikbaar voor mensen die met de auto komen. Je kunt hier gemakkelijk parkeren, overheerlijk lunchen en borrelen. De tien vergaderzalen in Rijnsweerd zijn allemaal anders qua karakter: van statig tot zeer creatief (met steigerhouten bar, dus vergaderen met voetjes van de vloer!).

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vergaderen bij Bar Beton Rijnsweerd of bekijk de verschillende zalen!

Weet je niet goed welke vergaderlocatie je moet kiezen? Wij van Bar Beton kunnen jou helpen om de beste keuze te maken. Lees hier vijf tips waarom je sowieso slaagt bij Bar Beton als het om vergaderen gaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ga naar dit formulier en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.