Vergaderlocatie Utrecht CS (Centraal Station)

Vergaderlocatie Utrecht CS (Centraal Station)

Vergaderen op het Centraal Station van Utrecht? Bar Beton biedt meerdere vergaderzalen aan op de eerste verdieping van de stationshal.

Bar Beton torent hoog boven sporen negentien en twintig uit. Een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen. De locatie is perfect bereikbaar voor Utrechters, maar ook voor genodigden uit andere delen van het land. Vanuit de trein staan zij binnen een minuut in één van de vergaderzalen.

Bar Beton CS is zeven dagen per week geopend tot 21:00 uur. Vergaderen inclusief lunch of diner? Geen enkel probleem, want Bar Beton heeft een professionele keuken waar heerlijke gerechten worden bereid. Gasten kunnen eten in een vergaderzaal naar keuze, maar uiteraard is het ook mogelijk om even uit te breken en aan een tafel te dineren.

Bar Beton CS heeft vier vergaderzalen. Afhankelijk van het aantal mensen wordt één van de zalen gereserveerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Verwacht u een club van 200-300 mensen? In dat geval adviseren we om uit te wijken naar Bar Beton Rijnsweerd, waar we de beschikking hebben over tientallen verschillende vergaderzalen, waaronder een congreszaal. Het is ook mogelijk om te vergaderen bij Bar Beton Centrum, bij de Domtoren.

Ja, ik wil vergaderen op het Centraal Station van Utrecht!