Vergaderlocatie Utrecht CS (Centraal Station)

Vergaderlocatie Utrecht CS (Centraal Station)

Vergaderen op het Centraal Station van Utrecht? Bar Beton biedt meerdere vergaderzalen aan op de eerste verdieping van de stationshal.

Bar Beton torent hoog boven sporen negentien en twintig uit. Een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in Utrecht. De locatie is perfect bereikbaar voor Utrechters, maar ook voor genodigden uit andere delen van het land. Vanuit de trein staan zij binnen een minuut in één van de vergaderzalen op Utrecht Centraal. Waar kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal staat!

Kleinschalig vergaderen in een vergaderzaal op Utrecht CS

In Utrecht vergaderen?

Bar Beton CS is zeven dagen per week geopend tot 21:00 uur. Vergaderen bij Utrecht Centraal inclusief lunch of diner? Geen enkel probleem, want Bar Beton heeft een professionele keuken waar heerlijke gerechten worden bereid. Gasten kunnen eten in een vergaderzaal naar keuze, maar uiteraard is het ook mogelijk om even uit te breken en aan een tafel te dineren.

Vergaderen op Utrecht Centraal Station

Bar Beton heeft twee vergaderlocaties in Utrecht, waarvan de locatie op Centraal Station vier vergaderzalen telt. Afhankelijk van het aantal mensen wordt één van de zalen gereserveerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, ik wil vergaderen op het Centraal Station van Utrecht!

Vergaderruimtes Utrecht Centraal Station

Andere vergaderruimte in Utrecht huren?

Op zoek naar vergaderlocaties in Utrecht centrum en omstreken, maar liever niet op Centraal Station? Wilt u bijvoorbeeld met een club van 200-300 mensen bijzonder vergaderen in Utrecht centrum? In dat geval adviseren we om uit te wijken naar onze andere vergaderlocatie in Utrecht, Bar Beton Rijnsweerd, waar we de beschikking hebben over tientallen verschillende vergaderzalen, waaronder een congreszaal. Vergaderen in de regio Utrecht, maar niet per se in de stad zelf? Overweeg dan ook eens om inspirerend te vergaderen op Amersfoort Centraal Station. 

Vergaderlocatie in regio Utrecht centrum