Blog

Blogs

 

Utrecht: een veelzijdige stad met een bijzondere vergaderlocatie!

 

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht? Wil je vergaderen in een andere omgeving die je gewend bent? Wil je een vergaderruimte met een uitstekende bereikbaarheid en perfecte service? Lees dan verder en laat je verrassen!

Originele vergaderruimtes in Utrecht

Utrecht is een stad met allure! Utrecht heeft een prachtige oude binnenstad met mooie historische gebouwen. Vergader jij altijd in dezelfde vergaderruimte en ben je toe aan een originele vergaderruimte om meer uit je vergadering te halen? Lees hier tips voor creatief vergaderen en hoe je vergaderen leuk en nuttig kan maken

Bar Beton vergaderruimte

Origineel vergaderen in Utrecht is mogelijk, bij Bar Beton! Want bij Bar Beton weten we dat je niet zomaar een vergadering organiseert buiten je eigen werkplek. 

Bij Bar Beton kun je vergaderen aan een gezellige cafétafel; in een verrassende ruimte met een creatieve vergaderopstelling; in het bijzondere auditorium voor grotere groepen of in een stijlvolle directiekamer. Wil je weten wat de populairste vergaderzalen van Bar Beton zijn? 

Vergaderruimte Utrecht Bar Beton

Bar Beton is uitstekend bereikbaar

Utrecht is in het hart van Nederland gelegen en daarmee perfect bereikbaar! Eén van de vestigingen van Bar Beton is op Utrecht Centraal Station. Midden in Nederland, midden in het station…..daar is Bar Beton. De meest centrale ontmoetingsplek van Nederland. Vergader je liever dichtbij de snelweg? Ook dat kan, want Bar Beton heeft ook een vestiging aan de ring (Rijnsweerd, A27/A28). Zo is Bar Beton perfect bereikbaar voor iedereen.

 

Laat je verrassen door de perfecte service 

De uitstraling van Bar Beton is verzorgd, sfeervol en sympathiek. En eigenlijk kun je alles wat je wilt. Je kunt bij Bar Beton ontbijten, lunchen, brunchen, dineren en borrelen. Bij Bar Beton zorgen we ervoor dat alles net nog beter wordt verzorgd dan wanneer je het zelf zou doen. Geniet van heerlijke koffie, een fijne lunch, een uitgebreid diner of een borrel achteraf. Bekijk hier alvast de menukaart

Restaurant Bar Beton

Ideale ruimtes voor evenementen

Wellicht wil je het anders aanpakken en zoek je een sfeervolle ruimte voor een evenement. Je wilt je bezoekers verrassen met een fantastisch evenement. Ook daarvoor ben je bij Bar Beton aan het goede adres. Bar Beton zorgt ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft. Voor een gezellige borrel of stijlvolle receptie is Bar Beton Centraal Station uitstekend geschikt. Maar wil je een congres, seminar of een spetterend bedrijfsfeest organiseren? Dan is Bar Beton Rijnsweerd een perfecte locatie. 

Evenementen Bar Beton

Waarom Bar Beton? De voordelen op een rij

Vergaderen bij Bar Beton is verrassend en veelzijdig. Laat je verrassen door sfeervolle ruimtes en service van onverwacht hoog niveau. Waarom zou je vergaderen bij Bar Beton? Daarom:

Bar Beton is overal in Utrecht
Bar Beton heeft zalen met karakter 
Bar Beton is perfect bereikbaar
Bar Beton heeft restaurants met stijl
Bij Bar Beton zijn we flexibel en (super)sympathiek
Bij Bar Beton is geen groep te groot

Bar Beton zegt niet voor niets: have a nice meeting! Vraag een vrijblijvende offerte aan


Meer informatie over vergaderen bij Bar Beton?

Wil je meer weten over vergaderen bij Bar Beton of heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. 

Reserveer direct