Vergaderlocatie Amersfoort CS (Centraal Station)

Vergaderlocatie Amersfoort CS (Centraal Station)

Op zoek naar een vergaderlocatie in Amersfoort? Bij Bar Beton kun je uniek vergaderen op Amersfoort Station! Deze ontmoetingsplek en vergaderlocatie is te vinden op perron 4/5. Zo arriveer je rechtstreeks vanuit de trein op de plaats van bestemming! Ook met de auto en fiets is deze vergaderlocatie in Amersfoort ideaal bereikbaar. 

Bekijk alle vergaderzalen

vergaderen zaal Bar Beton Amersfoort Centraal

Vergaderlocatie Amersfoort Centraal Station

De vergaderlocatie op Amersfoort Centraal Station is begin 2020 geopend. Het grote voordeel van deze plek, naast de geweldige bereikbaarheid? Het nieuwe vergadercentrum is zelfs nóg ruimer dan de locatie op Utrecht Centraal, waardoor we veel meer gasten kwijt kunnen.

Reserveer een vergaderlocatie

Vergaderlocatie Bar Beton Amersfoort Centraal Station

Op deze locatie vind je een aantal van de meest bijzondere vergaderruimtes in Amersfoort; zalen van diverse formaten. Tussendoor een hapje eten in ons eigen restaurant? Geen probleem! Ook ontbijt, vergaderlunches, drankjes en borrels van hoge kwaliteit zijn altijd in de buurt. Zo kun je letterlijk smaakvol vergaderen in Amersfoort!Bar Beton Amersfoort vergaderlocatie

Vergaderen in het sfeervolle Amersfoort centrum

Vergaderlocaties Amersfoort

Kies je voor een bijzondere en kleinschalige vergaderlocatie? Of juist voor een unieke, inspirerende zaal die ook geschikt is als trainingslocatie of als congreszaal? Wanneer je keuze uit gaat naar vergaderen in Amersfoort, is alles mogelijk! Neem gerust contact op voor een offerteaanvraag, want in de regio Utrecht hebben wij talloze opties op het gebied van vergaderruimtes.

Ja, ik wil vergaderen op het Centraal Station van Amersfoort!

Vergaderlocaties in Amersfoort? Neem een kijkje bij Bar Beton op het Centraal Station