Een heisessie in hartje Utrecht: waarom niet?

Een heisessie in hartje Utrecht: waarom niet?

Leidinggevenden van een bedrijf gaan vaak één keer per jaar vergaderen in een prikkelarme omgeving. Dit wordt een heisessie genoemd. Toch is het ook mogelijk om in hartje Utrecht te ‘heien’.

Bij knooppunt Rijnsweerd (Utrecht-West) is Bar-Beton Rijnsweerd gevestigd in het voormalige provinciekantoor. Hier zijn tientallen vergaderzalen, geschikt voor kleine en grotere heisessies. Ondertussen heb je een schitterend uitzicht over Utrecht en de Dom, terwijl het een oase van rust is. Na een overheerlijke lunch is het tijd voor een middagwandeling door Park Bloeyendael, de Voorveldse Polder en  de Botanische Tuinen Utrecht. Daarna een paar uur ongestoord vergaderen om de meeting af te ronden.


Na de ochtendvergadering even heerlijk lunchen...


...en vervolgens een rondje wandelen door de Botanische Tuinen.

Het grote voordeel ten opzichte van een traditionele heisessie is dat bij Bar Beton de catering voortreffelijk is. Daarnaast hebben we hypermoderne vergaderzalen, waar teamleiders, managers en ondernemers loskomen van de waan van de dag. De bereikbaarheid is ook een pré: een uur na het afronden van de meeting is iedereen weer thuis in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Zwolle, Den Bosch…. waar dan ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Reserveer een vergaderzaal bij Bar Beton Rijnsweerd. Na het invullen van het formulier ontvang je een vrijblijvende offerte.

Lees ook:
Effectief vergaderen doe je zo: 21 tips