Blog

Blogs

Je vergaderingen in de zomer inhalen? 4 redenen waarom

Heb jij iets gemist de afgelopen periode? Een ledenvergadering, boardmeeting of teamtalk? Haal je meetings in! Juist nu. We sommen graag een aantal redenen op waarom dit moment de beste vergadertijd is voor jou. Om maar te beginnen met onze zonnige zomertarieven…

1. Vergaderen in de zomer

Misschien werden vergaderingen in de zomerperiode normaal niet zo gewaardeerd, gezien veel collega’s dan op vakantie gaan. Maar dit jaar ligt dat anders. Peil daarom eens bij je teamleden hoe zij hierin staan. Een periode van rust ligt achter ons. De zomer bruist! Juist deze maanden staan in het teken van productiviteit en samenkomen. Laten we daar gebruik van maken! 

De hele zomer lang blijven de locaties van Bar Beton open. Want net als jij, hebben wij ook iets in te halen. In de warmste periode van het jaar verblijden we je met onze speciale zomertarieven. Zo kun jij extra voordelig profiteren van de services die je van Bar Beton gewend bent. 

Vergaderen in de Kiosk

2. Op zoek naar sociale verbinding  

De eerste dagen of weken kon je de rust om je heen vast waarderen. Maar inmiddels begint iedereen de sociale connecties te missen, ook met werkrelaties. Op afstand samenwerken bleek mogelijk, maar om écht samen te werken is het ook belangrijk om soms samen te zijn. Samen lachen, overleggen, brainstormen en gesprekken voeren. Die sociale verbinding is enorm belangrijk om je team of je klanten oprecht te begrijpen. En natuurlijk ook om vakkennis op elkaar over te brengen. Met de juiste maatregelen is dit gelukkig weer mogelijk. 

3. Jazeker, verantwoord vergaderen is mogelijk!

De maatregelen worden versoepeld en steeds grotere groepen mogen weer samenkomen. Naast vergaderingen, kun je dus ook geplande trainingen, congressen, events en borrels gaan heroverwegen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Toch blijft het belangrijk om rekening te houden met hygiëne en 1,5 meter afstand. In de ruim opgezette vergaderzalen van Bar Beton voelt een ieder zich op zijn of haar gemak. Alle locaties worden met grote regelmaat ontsmet, want verantwoord samenkomen staat voorop. 

Verantwoord vergaderen bij Bar Beton

4. Bewust aan de slag met jezelf

Voor veel mensen stond deze tijd van rust ook gelijk aan een tijd van bewustwording en reflectie. Wanneer alle dagelijkse prikkels zich minimaliseren, kun je je namelijk pas echt focussen op wat ertoe doet. Wat vind ik leuk in mijn werk? Waar ben ik goed in? En met name: waar krijg ik energie van? Omdat er meer tijd was om na te denken, ontdekten talloze mensen waarin ze zich op professioneel gebied graag willen ontwikkelen. Die inzichten en meningen zijn enorm waardevol, zowel tijdens een vergadering als tijdens een educatieve training. Daar kun jij op inspelen. 

Bar Beton Educatieve trainingen

Je hebt dus niet alleen je collega’s gemist, maar ook allerlei kennis, ontwikkelkansen en relevante vergadermomenten. Deze zomer gaan we dat goedmaken. Kortom: haal je meetings in! Vraag gerust naar de speciale zomertarieven. Tot snel!