Blog

Blogs

6 redenen om te vergaderen op Utrecht Centraal Station

Centraal gelegen, vlekkeloze bereikbaarheid en nooit gedoe met een beperkt aantal parkeerplaatsen: vergaderen op een station is een uitkomst! Op het levendige Utrecht Centraal biedt Bar Beton een goed uitgeruste en toegankelijke locatie om te vergaderen. Hou je vast: hier volgen de voordelen van zakelijk vergaderen op het station van Utrecht!

Vergaderen op Utrecht Centraal Station 

Vergaderen bij Bar Beton kent diverse voordelen. Een overleg, vergadering, brainstormsessie of presentatie buiten de deur prikkelt de creativiteit. Daarnaast verhoogt een inspirerende externe locatie het gevoel van urgentie van de deelnemers. Wil jij vergaderen in Utrecht centrum? We zullen je uitleggen waarom je op Utrecht CS moet zijn.

1. Bereikbaar vanuit heel Nederland

Utrecht ligt letterlijk in het hart van Nederland. En Utrecht Centraal is bovendien het drukste treinstation van Nederland. Grote kans dus dat jij, een van je collega’s of zakenrelatie hier gedurende de week wel eens langs komt.

Daarom is vergaderen op stations in veel opzichten simpelweg heel erg handig. Zo zijn treinstations gewoonweg enorm goed bereikbaar. Van Lunetten tot Overvecht, met de fiets, bus of zelfs de auto, er zijn goede verbindingen naar het station!

Op de fiets naar je vergadering op Utrecht Centraal Station bij Bar Beton

Ook voor mensen die niet uit Utrecht komen, is vergaderen op het station ontzettend praktisch. Utrecht is bij uitstek hét treinknooppunt van Nederland. Zelfs Amsterdam, met al zijn toeristen, ziet op een dag minder treinreizigers en forenzen langskomen. Mensen uit het westen van het land, die in pak hem beet Gelderland werken, komen dagelijks langs Utrecht, per trein, of anders per auto. En andersom is dat net zo. 

Voor wat betreft de trein: vanuit Amsterdam ben je binnen een half uurtje op Utrecht Centraal. Hetzelfde geldt voor Den Bosch en zelfs vanuit Nijmegen heb je slechts een uurtje nodig. En het grootste voordeel is misschien nog wel dat je vanuit de trein linea recta Bar Beton binnen rolt! Overstappen op de bus of tram? Nope! Wachten op een ov-fiets? Nope! Jouw vergaderplek is middenin de centrale stationshal. 

En zit de vergadering erop? Dan telt die aansluiting zich dubbel en dwars uit. Waarom? Geen files voor jou! Wanneer jij je laptop dichtklapt, wandel je binnen een minuut zo de Intercity in.

2. Voorbereiding in de trein!

Kom je inderdaad met de trein, dan is een ander groot voordeel van vergaderen op stations dat je je onderweg nog even goed kunt voorbereiden. Geef je zelf een presentatie? Zoek een rustig plekje en stort je nog eens in jouw monoloog! Of had je je überhaupt niet voorbereid? Nou goed, dan kun je nu op z’n minst nog even de agenda bekijken! 

Als de vergadering erop zit, dan werk je op de terugweg lekker op je gemak de aantekeningen uit, bepaal je wat to-do’s of je informeert alvast bij een collega naar wat aanvullende informatie voor die taak die je aan het eind nog even op je bordje kreeg.

Notities uitwerken in de trein na een vergadering op Utrecht Centraal Station bij Bar Beton

3. Vergaderen in Utrecht Centrum én goed parkeren

Een meeting in het centrum van Utrecht brengt over het algemeen gegarandeerd parkeerproblemen met zich mee. Je hebt het ongetwijfeld wel eens meegemaakt: net voor de afgesproken tijd moet je nog op zoek naar een parkeerplek. Na wat haastig rondrijden spot je een plek! Daar moet je zijn! ...Ai! Eenrichtingsverkeer, wat een gedoe! Resultaat: je bent te laat en betaalt met een beetje pech 7,50 per uur.

Met onze vergaderlocatie op Utrecht Centraal heb je altijd voldoende parkeerplek! Dus of je nu uit Utrecht zelf komt, of juist van daarbuiten; ook met de auto is Utrecht Centraal een uitstekende vergaderlocatie.

Parkeren kan onder andere in de parkeergarage ‘Croeselaan’, direct voor de deur van Utrecht Centraal. Nog meer parkeergelegenheid vind je bij de Jaarbeurs aan de Croeselaan of onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Plek zat dus!

4. Vergaderen op het station: juist als je geen auto hebt

Omdat lang niet iedereen een auto heeft, is een centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vergaderlocatie een uitkomst. Toegegeven, vanaf het treinstation kun je met de bus ook weer prima de stad in. Maar als het even kan, heeft niemand trek in overstappen, niet waar? Hoe relaxed is het dan dat je midden op Utrecht Centraal Station kunt vergaderen? 

Vergaderzaal van Bar Beton op Utrecht Centraal Station

5. Vergaderen op stations draagt een groen steentje bij aan duurzaamheid 

It’s true! Natuurlijk, je kunt je 2,5 liter diesel hier op een steenworp afstand parkeren, maar wij stimuleren met onze locatie graag dat je de trein pakt. Des te minder wagens de straat op gaan, des te minder vervuiling er is. En omdat de trein in Nederland volledig op windstroom rijdt, is een treintje naar je eerstvolgende vergaderlocatie ook nog eens goed voor het milieu! 

6. Heerlijk verse lunches

Een stevige meeting of presentatie vergt energie. En die moet je aanvullen! Op een goede vergaderlocatie zijn dan ook altijd verse lunches en sapjes aanwezig. Vooraf, tijdens, of misschien wel na de meeting. Wat dacht je van American pancakes of een lekkere clubsandwich kip? Of een goede poke bowl veggie? Weet je wat, bekijk anders even onze kaart

Lunchen op Utrecht Centraal Station

Kom je vergaderen bij Utrecht Centraal? 

Ben jij op zoek naar vergaderlocaties op Utrecht Centraal Station? Wees welkom! Bar Beton Utrecht is de meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland! Je vindt ons op de verdieping aan de Jaarbeurszijde van het station, boven spoor 20/21. We zitten buiten de ov-poortjes dus een chipkaart is niet eens nodig!

Bij Bar Beton hebben we voor groepen 3 mooi vergaderruimtes van uiteenlopende formaten op het goed bereikbare Utrecht CS. 

Ook nog oren naar een stevig ontbijt voor de bijeenkomst of een hapje en een drankje nadien? Dat kunnen we natuurlijk verzorgen! Neem gerust contact met ons op via 085 - 888 22 11, dan lopen samen langs de opties.