Blog

Blogs

Dit is waarom je wilt vergaderen op station Amersfoort

Een vergadering op een station betekent vergaderen op een centrale plek, goede bereikbaarheid en geen gedoe met te weinig of dure parkeerplekken. Én altijd goede koffie en lekkere broodjes in de buurt! Bar Beton biedt een unieke, karakteristieke plek om te vergaderen op station Amersfoort. We zetten de voordelen van zakelijk vergaderen op Amersfoort CS voor je op een rijtje! 

Velen raden het aan: vergaderen buiten de deur! Een inspirerende omgeving prikkelt de creativiteit en verscherpt het gevoel van urgentie van de betrokkenen. Of je dit nu allang weet of juist onlangs geïnspireerd bent: jij bent op zoek naar een toffe vergaderplek in het centrum van Amersfoort! Waarom ben je dit anders gaan lezen!? Bar Beton heeft een bruisende bron van creativiteit gecreëerd op perron 4 / 5 van het treinstation. En vergaderen op Amersfoort Centraal: had je daar al aan gedacht!?

Vergaderen in Amersfoort, op het station! CS

Vergaderen op het treinstation: extreem goed bereikbaar vanuit heel Nederland

Vergaderen op stations is in veel opzichten ontzettend handig. Zo is een station gewoonweg erg goed te bereiken. Dus woon je zelf in pak hem beet, klein Zwitserland, dan spring je op de fiets of je duikt de bus in, en je bent in no-time op het station. Vanuit heel Amersfoort zijn goede verbindingen naar het station.   

Ook als collega’s of deelnemers aan de vergadering niet uit Amersfoort komen, of misschien wel júíst als ze ergens anders wonen, is vergaderen op het station ontzettend handig. 

Amersfoort ligt in de beleving van sommigen misschien dicht bij Duitsland, maar dat trekken we meteen even recht: Amersfoort ligt super centraal in Nederland en staat - met een beetje goede wil - schouder aan schouder met Utrecht. Dichtbij dé trein-hub van Nederland en dus goed bereikbaar! Vanuit Utrecht ben je bijvoorbeeld in slechts 13 minuten op Amersfoort Centraal! Vanuit Amsterdam heb je een goed half uurtje nodig en vanuit Rotterdam een klein uurtje. Groot voordeel: je stapt de trein uit en je stapt direct Bar Beton binnen! Niks overstappen op de bus of tram. Niks wachten in de rij tot er iemand zijn OV-fiets inlevert. Je hebt geen aansluiting meer nodig: jouw vergaderplek zit midden op het station. 

Dit voordeel komt dubbel en dwars terug als het op de terugweg aankomt. Files? Je lacht er om! Je klapt je laptop dicht, bergt je aantekeningen op in je tas en stapt snel de Intercity in.

Met de trein naar je vergadering op Amersfoort Centraal

Kom je van ver? Bereid je voor in de trein!

Nog een voordeel van vergaderen op stations is dat je je onderweg nog eens rustig kunt voorbereiden op de meeting die je te wachten staat. Geef je zelf een presentatie? Pak een stiltecoupé en duik nog eens goed in jouw betoog! Of had je je gewoon niet goed voorbereid? Sja, check dan op z’n minst nog even snel de agenda. Oeps! Gelukkig pak je de trein! 

En op de terugweg? Dan werk je gewoon op je gemak je aantekeningen uit, stel je een overzichtelijke to-do-list op of mail je alvast die ene collega die je kan helpen om die strakke deadline te halen. 

Vergaderen op het station bij Bar Beton Amersfoort Centraal

Vergaderen in Amersfoort Centrum én goed parkeren

Je kent het wel: je hebt een meeting in het centrum van een relatief grote stad en vlak voor aanvang moet je nog op zoek naar een schaars parkeerplekje, in net iets te drukke en soms wel heel nauwe straatjes. Eeh… waar dan!? 

Als je vergadert op het station van Amersfoort heb je altijd voldoende parkeerplek! Dus of je nu uit Amersfoort zelf komt, of juist van buiten de stad: ook voor automobilisten is Amersfoort Centraal een uitstekende locatie om te vergaderen.

Parkeren kan aan de zuidkant van het station bij Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan of de Argonaut, direct aan het station. Aan de noordkant tref je Q-Park P+R Piet Mondriaanplein én ParkBee, op maar 1 minuutje lopen. #relaxed!

Amersfoort Centraal Station vergaderlocatie en trainingslocatie van Bar Beton

Vergaderen op het station: voor als je geen auto hebt

Simpelweg lang niet iedereen heeft een auto. Met een toenemende deeleconomie neemt het autobezit, met name onder jongeren, bovendien af. Om juist die relaties of collega’s tegemoet te komen is een centrale, goed bereikbare vergaderlocatie ideaal. Natuurlijk, vanaf een treinstation kun je meestal wel weer een busje pakken. Maar serieus; eindeloos overstappen, daar heeft toch niemand zin in? Hoe fijn is het dat je gewoon midden op het station van Amersfoort kunt vergaderen! 

Vergadering voorbereiden in de trein

Vergaderen op stations draagt bij aan duurzaamheid en milieu

Zeker! Alhoewel je een dikke SUV hier op 1 minuut afstand kunt parkeren, stimuleren wij met onze locatie natuurlijk graag dat je de trein pakt. Hoe minder auto’s de weg op gaan, hoe minder uitstoot er is. En de trein: die rijdt toch wel. Op groene stroom bovendien! Pak je dus een treintje naar je vergaderlocatie, dan is dat ook nog eens goed voor het milieu! 

Altijd verse lunches en gezonde sapjes

Een intensieve vergadering vraagt om goede brandstof. Figuurlijk dan. Op een goede vergaderlocatie zijn dan ook altijd heerlijke broodjes en verse sappen aanwezig. Voor, tijdens, of juist na de meeting. Wat dacht je van een lekkere ossenhaas carpaccio met bimi en taugé? Of juist een vega clubsandwich? Bekijk anders gewoon even de kaart

Gezonde vergaderlunch bij Bar Beton

Dus je wilt vergaderen op Amersfoort Centraal? 

Wees welkom! Bar Beton Amersfoort Centraal is dé nieuwe ontmoetingsplek en vergaderlocatie in het centrum van Amersfoort. Je vindt ons op perron 4 / 5 van het station.
Bij Bar Beton hebben we voor groepen zalen van uiteenlopende formaten op het goed bereikbare Amersfoort CS. 

Zie je daarbij een goed ontbijt voor de vergadering of een borreltje achteraf wel zitten? Wij regelen het voor je! Neem gerust contact met ons op via 085 - 888 22 11 en we lopen de mogelijkheden graag met je door.