Blog

Blogs

Nieuw: vergaderen bij Bar Beton Amersfoort Centraal!

Bar Beton breidt uit! Vanaf april 2020 openen wij onze 3e vestiging op een wel heel speciale locatie. Namelijk: Amersfoort Centraal! Dé nieuwe ontmoetingsplek en vergaderlocatie op het station. Gesitueerd op perron 4/5, dus beter bereikbaar met het OV kan gewoon niet. Ons nieuwe vergadercentrum is nóg groter dan de locatie op Utrecht Centraal. Om de opening te vieren, ontvang je tijdelijk 25% korting op een vergadering bij Bar Beton Amersfoort Centraal Station. Reserveer snel!

Direct reserveren (mét 25% korting)
Kortingscode geldig t/m augustus 2020. 

Bar Beton Vergaderzaal op locatie Amersfoort

Vergaderlocatie in Amersfoort

In Utrecht is iedereen welbekend met Bar Beton. Maar waarom breiden we nu uit naar Amersfoort? Nou, de potentie van die prachtige stad zal je wellicht nog verbazen! Amersfoort is een echte groeistad met een zeer sterk groeiend bedrijfsleven. Ook rondom het dynamische Amersfoort Centraal Station zijn talloze bedrijven te vinden. Zowel gevestigde organisaties als jonge start-ups vinden hun weg in Amersfoort. En nu ook Bar Beton!

Waarom vergaderen in Amersfoort?

Creatieve vergaderlocaties in Amersfoort zijn er nog niet heel veel, zeker niet inclusief uitgebreid restaurant. Maar wat is er nu inspirerender dan een meeting op een andere locatie? Juist! Een meeting bij Bar Beton natuurlijk ;-). Van veel gasten horen we dat brainstormen en vergaderen in een van onze vergaderzalen hen een enorme energieboost met nieuwe ideeën geeft. Maar ook het praktische aspect van vergaderen op locatie speelt mee. Niet in ieder kantoor kun je bijvoorbeeld 90 personen kwijt en beschik je over grote schermen, flip-overs en razendsnelle WiFi voor grote groepen. Dan biedt een externe vergaderlocatie de oplossing. Zéker eentje die direct aan het spoor gevestigd is; perfect gelegen voor iedereen die met het ov arriveert. 

Bar Beton Amersfoort centraal vergaderlocatie

Utrecht naar Amersfoort

Zit jouw bedrijf gevestigd in Utrecht, maar lijkt het je leuk om eens op een nieuwe plek te vergaderen? Kom dan eens bij ons vergaderen in Amersfoort en verkrijg frisse energie als team. Van Utrecht Centraal naar Amersfoort Centraal ben je nog geen kwartier onderweg. In een kwartier tijd ontsnap je al van de drukte van de jou zo welbekende omgeving. De deuren van de trein gaan open en jij stapt zo de vergaderlocatie binnen! Op naar nieuwe inspiratie.

Die vind je niet alleen in de vergaderzaal, maar ook in de stad zelf. Het Centraal Station is logischerwijs centraal gelegen in de stad, waardoor je je in een oogwenk in het historische centrum met prachtige omgeving bevindt. Niet voor niets wordt Amersfoort de meest fotogenieke stad van Nederland genoemd! Het is dus ook zeker een aanrader om er direct een dagje met het team van te maken.

Reserveer jij de Machinistenkamer?

Of toch de Stationszaal? Vanaf medio april 2020 zijn de nieuwe vergaderzalen in Amersfoort open. In de Stationszaal, de Machinistenkamer en de Pantry kun je met tot wel 90 personen vergaderen! Dat verwacht je niet... zo'n grote locatie, direct aan het spoor. En dan ook nog inclusief horeca. Ook als feestlocatie voor borrels en evenementen is onze nieuwe vestiging dus zéér geschikt!

Bar Beton vergaderen in Amersfoort

Snelle stop in HET RESTAURANT!

Hapje eten tussen het vergaderen of het reizen door? Dat kan! Het restaurant bij Bar Beton Amersfoort Centraal is zelfs al open vanaf medio maart 2020. Dit restaurant vind je direct op het perron en hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje, een snelle zakenlunch, een uitgebreid diner of een ambachtelijk kopje koffie. Spiek alvast in de nieuwe menukaart.