Blog

Blogs

De beste vergaderlunch voor de ultieme creatieve boost! 

 Ben jij bezig met het plannen van een vergaderlunch? Dan kun je kiezen voor een locatie met zowel vergaderzalen als een restaurant, maar je kunt ook een zakelijke afspraak in een restaurant plannen onder het mom van een vergaderlunch. Bar Beton biedt het allebei! Op verschillende locaties serveren wij gezonde en lekkere gerechten. Wij voorzien je van de beste vergaderlunch. 

De beste vergaderlunch

Maar wat is nu eigenlijk de beste vergaderlunch? Daarover zijn de meningen natuurlijk verdeeld. Over het algemeen is het wel zo dat een flinke maaltijd of een vette hap kan zorgen voor een zogenoemde ‘after dinner dip’. Oftewel, je zit erg vol na het eten en je stort een beetje in. Wanneer je vergadering tijdens de lunch plaatsvond, maakt dat misschien niet zo veel uit. Immers is de meeting na het eten ongeveer afgelopen. Maar wanneer je na het lunchen verder gaat met vergaderen of brainstormen, kun je deze dip beter voorkomen. 

De beste vergaderlunch in Utrecht

De beste vergaderlunch is een rijke maaltijd vol vitaminen. Een fris en gezond gerecht dat ook goed vult, zodat je niet met een knorrende maag aan de vergadertafel zit. Zeer populaire vergaderlunches bij Bar Beton zijn bijvoorbeeld onze goed gevulde salades en onze supergezonde poké bowls. Ben jij meer het type voor lunch op een broodje? Dan is een rijk belegde sandwich de perfecte vergaderlunch voor jou. 

Welke vergaderlunch staat er op de kaart?

Onze kaart wisselt regelmatig, maar een uitgebreid lunchaanbod is bij ons vaste prik. Zo bestel je bij Bar Beton diverse salades, kleurrijke poké bowls, lekkere kroketten en omeletten en ook unieke signatures. Laatstgenoemde zijn de typische Bar Beton gerechten waar wij echt om bekend staan. Neem snel eens een kijkje bij ons meest actuele aanbod aan eten en drinken

Rijkgevulde maaltijdsalade als vergaderlunch bij Bar Beton

Geen lunch, maar ontbijt of borrel? 

Vanaf half 12 serveren wij dus een vergaderlunch. Ben je wat vroeger? Dan kun je ook kiezen voor een speciaal vergaderontbijt. Krijg jij een opkikker van een zoet ontbijt, dan kies je voor pancakes, bananenbrood of een croissant. Maar ook toast met ei vind je op onze huidige kaart terug. Wanneer je wat later op de middag een zakelijke afspraak hebt – na een uur of 3 – dan kun je in plaats van een vergaderlunch ook kiezen voor de borrelkaart. Daarop vind je natuurlijk het traditionele vergaderhapje: de bitterbal. Maar ook andere verrassende hapjes bieden wij aan! 

Borrelen met hapjes na de vergadering bij Bar Beton

Vergaderlunch voor een grote groep regelen?

Dat kan! Voor de grote vergaderzalen regelen wij natuurlijk ook de catering. Bovendien verzorgen we gehele evenementen: van gezellige borrels tot stijlvolle recepties. Ook een uitgebreide vergaderlunch verzorgen wij op locatie voor jouw genodigden. Zo hoef je niet te kiezen uit al die lekkernijen, maar schotel je gewoon een gevarieerde lunch voor waarbij men zelf kan kiezen. Net zo makkelijk. Immers, smaken verschillen!

Vergaderlunch in buffetvorm voor een grote groep

Vergaderlocatie met restaurant

Voor de perfecte vergaderlunch is het dus handig dat je vergaderlocatie over een fijn restaurant beschikt. Bar Beton heeft momenteel twee vestigingen waar je kunt vergaderen en kunt eten en drinken. Have a nice meeting! 

Bekijk onze menukaart met vergaderlunches