Blog

BlogsEen compleet verzorgde vergadering in utrecht?

Vergaderen hoeft niet alleen om vergaderen te draaien. De meeting starten of onderbreken met iets te eten of te drinken, kan verfrissend werken en brengt collega's dichter bij elkaar. Bij Bar Beton hebben we talloze opties. 

Jaarcijfers, forecasts, investeringen.. Het kan taaie kost zijn. Soms staat er veel op de agenda van een vergadering en kan het lastig zijn om ieders aandacht er continu bij te houden. Daarom is het goed om zo nu en dan een pauze in te lassen, of te starten met een croissant en een goede bak koffie. 

Ontdek onze arrangmenten

Samen eten en drinken brengt collega's dichter bij elkaar

Teams die zo nu en dan met elkaar eten of drinken zijn vaak hechter dan teams die elkaar puur en alleen spreken tijdens en over het werk. Tijdens een lunch, diner of borrelavond is de sfeer los en informeel: het brengt mensen dichter bij elkaar als je niet altijd over je werk hoeft te praten.  

meeting-dudes

Een praatje tijdens de lunch, een kopje koffie tussendoor of misschien wel een lekker biertje na een meeting. Vroeg of laat gaat het gesprek over privé-onderwerpen: hobby’s, sport, kinderen, wandelen, fotografie, you name it!

Wanneer je elkaar wat beter kent en het een en ander van elkaars thuissituatie weet, ontstaat meer wederzijds begrip. Dit kan handig zijn wanneer er pittige discussies en meningsverschillen ontstaan tijdens een vergadering. Mensen die wat meer van elkaar weten, kunnen vaak meer van elkaar hebben. Ook kunnen ze zich beter verplaatsen in het standpunt van de ander, en makkelijker over een meningsverschil stappen... om vervolgens een ander onderwerp weer rustig te bespreken.

Kortom: food is good!

Ontbijt en vergaderen

Je denkt er misschien niet vaak aan, maar waarom zou je niet gewoon beginnen met een gezamenlijk ontbijtje? In plaats van ieder voor zich thuis en alleen, juist als groep voor aanvang van de vergadering. Een gezamenlijke start van de dag kan de groepsdynamiek versterken. Bovendien weet je zeker dat iedereen goed ontbeten heeft en niet ‘hangry’ afgeleid wordt door een knorrende maag!

Een lekker ontbijtbuffet met broodjes en croissants uit de oven, pannenkoeken, hoge kwaliteit beleg en verse koffie of jus d’orange; bij Bar Beton stellen we een heerlijk groepsontbijt samen!

ontbijt-smoothie

Borrelen en vergaderen

Zo, de meeting zit erop! Tijd voor een lekker drankje… Napraten met een hapje en gezamenlijk het glas heffen, vormt een mooie afronding van een geslaagde dag vergaderen. Een extra ‘win’ is dat een borrelplank met toastjes en bittergarnituur de lucht kan klaren tussen twee collega’s, die tijdens een eerdere discussie lijnrecht tegenover elkaar stonden.

Moe, maar voldaan, kun je met jullie team aan onze bar gaan staan. Om jullie te ontzorgen, stellen wij graag een lekker borrelmenu en een geschikte drankenlijst voor jullie samen.

borrel-meeting

Dineren en vergaderen

Voor wie een tjokvolle vergaderdag wil afsluiten met een maaltijd, hebben wij heerlijke gerechten op het menu staan van onze vestiging op Utrecht Centraal. Van lichte voorgerechten tot volledige maaltijden. Het is toch ideaal dat je na een intensieve dag niet meer hoeft na te denken over wat je moet eten? Zie je jezelf alweer in de rij van de kassa staan bij de supermarkt? Dacht het niet!

Wij bieden je graag diverse opties om jullie vergaderdag af te sluiten met heerlijke gerechten met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Heb je specifieke wensen? Of zijn er collega’s met allergieën? Wij denken graag met jullie mee. Want zelf koken? Dat komt morgen wel weer!

Vergadering combineren met lunch of diner?

Wees welkom! Bij Bar Beton hebben we voor groepen van uiteenlopende formaten geschikte zalen op goed bereikbare locaties in Utrecht.